«Привіт, мої улюблені граблі»: знаки Зодіаку, які не вчаться на своїх помилках

0
-2
«Привіт, мої улюблені граблі»: знаки Зодіаку, які не вчаться на своїх помилках
Не дивлячись на свої попередні помилки, представники деяких знаків Зодіаку надають перевагу ігноруванню помилок минулого.

Про це пише НВ.

Овен

Овни володіють неймовірною наполегливістю, упевненістю в собі і хорошим почуттям гумору. Вони завжди готові йти в бій, але рідко тверезо оцінюють, чи потрібен він їм. Імпульсивність часто грає з ними злий жарт, адже в пориві емоцій вони не замислюються, що можуть знову наступити на одні й ті ж граблі.

Телець

Тельці, на відміну від Овнів, намагаються вгадати всі можливі ризики на своєму шляху і уникнути їх. Це одна з характерних рис представників знака: вони довго і ретельно зважують свої рішення. Але мудрі, в основному, вони тільки на словах: коли справа доходить до практики, Тільці сліпо не помічають, що повторюють ті ж помилки. Пробувати переконати їх змінити стратегію — безуспішне заняття.

Риби

Риби мають сильну інтуїцію, але це не завжди може вберегти їх від невірних рішень. У таких ситуаціях вони відчувають смуток і жалість до себе. Їм потрібен час, щоб визнати помилку, обміркувати її. Часто представники цього знака воліють робити вигляд, що нічого не сталося, тому очікувати від них роботи над собою не варто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні