--> На вулицях людям підливали у напої сильнодіючі препарати, є один загиблий. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На вулицях людям підливали у напої сильнодіючі препарати, є один загиблий. ФОТО

0
-1
На вулицях людям підливали у напої сильнодіючі препарати, є один загиблий. ФОТО
У місті Київ група осіб обпоювали громадян сильнодіючим препаратом та відбирали їх речі. Про це повідомляє столична поліція.

Зловмисники знайомились із відвідувачами розважальних закладів, або ж на вулицях, пропонували їм випити алкоголь. У рідину вони непомітно підсипали лікарський препарат. Після вживання якого, один з потерпілих помер.

За напади на громадян із використанням сильнодіючих лікарських препаратів затримали п’ятеро осіб. Це - четверо чоловіків, 1981, 1986, 1987, 1997 років народження, та жінка, 1980 року народження.

Як інформують у поліції, кожен зі спільників мав чіткий розподіл функцій. Вони знайомились з громадянами у розважальних закладах та на вулицях і пропонували їм випити алкоголь. У цей момент непомітно підсипали у напій потерпілих сильнодіючий лікарський препарат, від якого ті втрачали свідомість. Опісля вони забирали цінні речі та втікали.

Під час обшуків вилучили флакони та блістери з різними сильнодіючими лікарськими препаратами, а також предмет, схожий на бойову гранату.

Їх затримали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні