Автобуси, поїзди та кафе лише для вакцинованих: в Україні планують посилити карантин

4
1
Автобуси, поїзди та кафе лише для вакцинованих: в Україні планують посилити карантин
Уряд планує посилити карантинні обмеження в Україні. Про це йшлося під час селекторної наради з питань протидії пандемії COVID-19, що відбулася під головуванням Володимира Зеленського, інформують в Офісі Президента.

На нараді повідомили, що наразі ведеться обговорення про посилення карантину, аби протидіями поширенню COVID-19.

Зокрема, обговорили можливість перебування у закладах харчування лише за наявності сертифіката про вакцинацію. Це ж стосуватиметься й користування залізничним, автобусним та авіаційним транспортом для міжобласного сполучення.

За словами учасників наради, наразі єдина можливість уникнути повного локдауну в Україні, є вакцинація.

Президент України наголосив, що потрібно проводити роз’яснювальну роботу щодо всіх заходів, зокрема обмежень, які запроваджуватимуться, а також стосовно популяризації вакцинації серед українців за допомогою масштабної інформаційної кампанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обмеження прав пересування-порушення Конституції, хочете нести відповідальність? А вакцинацію такими методами не популяризують.
Відповісти
Колотися шмурдяком на камеру - вони сцють. Бо знають щось про ту бодягу. Малолітка мер проводить масові заходи (підняття прапора) без масок. Папік малоМера -своє збіговисько в замку вчергове проводить без масок та сертифікати - не показують. Однозначно - заборони - це порушення конст. прав!
Відповісти
Не забувайте, що вакцинація не гарантує 100%. Тільки дотримання карантинних правил зменьшить приріст хворих. Вакцинуватись обовяково потрібно. Але ця популяризація вакцини нагадує не боротьбу з вірусом а інше
Відповісти
Ще два місяці, і спочатку Львівська область зацім Волинська область опиняться у червоній зоні, я вже не кажу щодо суміжних до Волині інших областей. Суворому локдауну все рівно бути однозначно, хоч ходи ти у масці на морді, хоч вакцинуйся, хоч ігноруй всіх та все, кашляй та смаркайся один на одного, особливо у маршрутках.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні