Волинь перейшла у «помаранчеву» карантинну зону

1
-9
Волинь перейшла у «помаранчеву» карантинну зону
Волинська область з 10 жовтня потрапила до "помаранчевої" карантинної зони через перевищення показників рівня захворюваності та госпіталізації населення. Про це повідомляє Волинська ОДА.

"Помаранчева" зона не передбачає запровадження додаткових обмежень. Тобто в області діють обмеження "жовтої" зони. Проте, це є своєрідним сигналом про наближення регіону до "червоної" зони.

При такій динаміці на Волині найближчим часом можуть посилити карантин.

В області не лише високий рівень захворюваності, а й збільшення кількості хворих, які потребують госпіталізації. За словами заступниці голови Людмила Тимощук, 70% госпіталізованих – киснезалежні.

Також на Волині високий рівень летальності, який перевищує показники минулого року.

З огляду на цю ситуацію в області вирішили збільшити кількість ліжкомісць для хворих на COVID-19 та лікарень, що надаватимуть їм медичну допомогу.

На початку четвертої хвилі коронавірусу на Волині працювало 5 ковідних лікарень, а станом на сьогодні їх уже 14. До переліку медзакладів додали Луцьку, Маневицьку, Ратнівську, Ківерцівську, Іваничівську районні лікарні та Нововолинську міську. Загалом було додано 665 ліжкомісць для коронавірусних пацієнтів.

Наразі лікарні заповнені на 55%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побільше нагнітання брехні і фейкових новин і це допоможе дурити стало баранів для прививок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні