--> У волинянина під час обшуків виявили автомат, боєприпаси, наркотики та бурштин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинянина під час обшуків виявили автомат, боєприпаси, наркотики та бурштин

1
2
У волинянина під час обшуків виявили автомат, боєприпаси, наркотики та бурштин
11 жовтня, у місті Ківерці, поліція під час обшуку виявила у чоловіка зброю, боєприпаси, наркотики та бурштин. Про це правоохоронці повідомляють на своєму сайті.

У підсобному приміщенні помешкання 33-річного чоловіка з Ківерець, поліція вилучила зброю, схожу на автомат Калашникова, два магазини до нього та 73 набої різного калібру та мисливську рушницю.

Поліція провела обшуки у рамках досудового розслідування крадіжки в особливо великих розмірах та викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї та бойових припасів.

Крім того, у чоловіка виявили пів кілограма бурштину, та близько 200 грамів рослинної речовини, схожої на коноплі.

Усі виучені речі направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Відомості про справу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами; порушення правил охорони або використання надр, незаконне видобування корисних копалин; незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту.

Наразі триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це про всяк випадок ,"а якщо кацапія нападе")
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні