Поповнення місцевого бюджету: у Луцьку за зрізані дерева потрібно буде платити штраф

1
0
Поповнення місцевого бюджету: у Луцьку за зрізані дерева потрібно буде платити штраф
За кожне зрізане дерево у Луцьку – доведеться платити. Це не штраф, а відносна вартість зелених насаджень. Здебільшого оплачувати її повинні забудовники, які знищують дерева для власних цілей.

Про це пише 12 канал.

Багато років ціна за зрізані дерева не змінювалася. Проте, завдяки луцьким екологам, відтепер платити доведеться за зрізані дерева не лише у Луцьку, а й приєднаних громадах.

Вартість зрізаного дерева залежить від його розташування. Чим ближче до центру – тим вища ціна. Такі зони зробили і для приєднаних громад.

На вартість впливатиме і вік дерева. Точно визначити його неможливо, тому луцькі екологи запозичили підхід інших областей України. Фіксованої цифри немає, тож щоразу визначати відновну вартість кожного дерева будуть фахівці за спеціальною формулою.

Такий підхід дозволить активно озеленювати Луцьк та поповнювати місцевий бюджет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли влада всупереч бажанню громади зрізає дерева -влада штраф платитиме?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні