За дев'ять місяців волиняни сплатили 300 мільйонів гривень військового збору

3
1
За дев'ять місяців волиняни сплатили 300 мільйонів гривень військового збору
Волиняни сплатили майже 302 мільйони гривень військового збору протягом дев’яти місяців 2021 року.

Про це пише Волинь.

Сума перерахованого в області до держбюджету військового збору на чверть перевищує аналогічні показники минулого року.

«Протидія країни зовнішнім викликам потребує належного фінансового забезпечення. Тому кожен, хто має офіційне робоче місце чи інші легальні доходи, з яких сплачує податки, щомісяця допомагає державі у фінансуванні української армії. Це є посильний внесок в обороноздатність країни відповідальних громадян своєї країни», - розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Сума перерахованого в області до держбюджету військового збору на чверть перевищує аналогічні показники минулого року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це тільки волиняни! А вцілому Україна???? А військовики,як ходили в камуфляжі (польова форма одягу),так і ходять.А танки і літаки зразка60-х років,а випуску кінець сімдесятих,початок вісімдесятих років продовжують "воювати",одні в небі,а інші на справжній війні.Але потрібно починати з того, ХТО в нас при владі????? Ця нація споконвіків любить ВЕЛИКІ гроші і за гроші йдуть на все і роблять все можливе і не можливе аби гроші діставалися тільки їм.
Відповісти
І при цьому військовикам затримують зарплати, влада провалила "оборонне замовлення"! І це у країні де іде війна! Це називається-САБОТАЖ!!! За таке у воєнних час РОЗСТРІЛЮВАЛИ!!! Хтось буде наказаний?!!!
Відповісти
Наказують в нас незахищених або лохів.А,як "наказують" провладних прохіндеїв,ми бачимо і чуємо по телевізорі,а читаємо в Інтернеті. Не ту країну назвали Гондурасом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні