Справжній подарунок до свята: 42 родини військовослужбовців на Волині отримають квартири

0
7
Справжній подарунок до свята: 42 родини військовослужбовців на Волині отримають квартири
13 жовтня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, яке було скликане задля розгляду лише одного проєкту рішення – «Про видачу ордерів на заселення службових жилих приміщень». Дане питання стосується 44-квартирного будинку військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова, котрий упродовж багатьох років стояв пусткою.

Про це повідомляє прес-служба Міськради Володимира.

Начальник управління інфраструктури Ігор Возний поінформував членів виконкому, що дане рішення було підготовлене на підставі відповідного подання квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир-Волинський. Таким чином було запропоновано затвердити подання про закріплення службового житла та видати ордери на квартири 42-м військовослужбовцям.

Після одноголосно підтриманого членами виконкому рішення, міський голова Ігор Пальонка зазначив, що довгоочікувані ордери від нових службових квартир стануть справжнім подарунком військовослужбовцям до свята. Адже вручатимуть їх новоселам саме 14 жовтня під час урочистих заходів у РБК.

Міський голова привітав військовослужбовців із прийдешнім святом, а новоселам побажав щасливого життя у нових квартирах та додав, що зрушення у цій справі відбулось після його зустрічі та нардепа Ігоря Гузя із заступником Міністра оборони, з яким вдалось дійти порозуміння щодо забезечення військовослужбовців житлом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні