--> Сліди крові на стінах та підлозі: чоловік зарізав квартиранта та викинув його тіло у вигрібну яму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сліди крові на стінах та підлозі: чоловік зарізав квартиранта та викинув його тіло у вигрібну яму

0
1
Сліди крові на стінах та підлозі: чоловік зарізав квартиранта та викинув його тіло у вигрібну яму
В Одеській області чоловік знайшов порізане тіло незнайомця у будинку, який здавав в оренду. Тіло було у вигрібній ямі, а сам квартирант – загадково зник.

Про це пишуть Факти.

Місцевий житель, який здає свій будинок в оренду одному чоловіку, вирішив прийти до нього в гості. Однак, на диво, квартиранта не було вдома. Власник дому, зайшовши у будинок, побачив сліди крові на стінах та на підлозі.

Тоді чоловік вирішив обстежити повністю територію будинку і під час цього він виявив порізане тіло невідомого чоловіка у вигрібній ямі. Чоловік викликав на місце події правоохоронців.

Відомо, що загиблий останнім часом проживав у орендованому будинку разом із зниклим квартирантом. Однак детальні подробиці наразі невідомі. Поліцейські почали розшукувати чоловіка, як безпосередньо жив у цьому будинку. Його підозрюють у вбивстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні