--> Що заважає вам схуднути: тест по картинці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що заважає вам схуднути: тест по картинці

1
1
Що заважає вам схуднути: тест по картинці
Проблеми зі схудненням можуть бути пов'язані не тільки з фізіологією, а й з психологічними бар'єрами. Щоб дізнатися, що вам заважає бути стрункими і підтягнутими потрібно пройти психологічний тест.

Про це пише Мета.

Для правильного проходження тесту вам потрібно:

- розслабитися та зосередитися на собі;

- перестати думати про сторонні речі і уявіть, що ви займаєте будь-яким спортом;

- виберіть картинку, яка вам сподобалася найбільше.



Розшифровка тесту

Брейк данс

Ваша проблема з вами з самого дитинства. Вас привчили регулювати життєві питання за допомогою їжі. Тепер ви заїдає свої позитивні та негативні емоції. Саме тому вам важко повернути собі підтягнуте тіло.

Вправи з м'ячем

Ви не можете позбутися від зайвої ваги через те, що маєте потребу в захисті. Схуднувши ви будете почувати себе менш захищеним. Щоб позбутися від цього вам необхідно знайти підтримку і захист в близькій людині.

Силові вправи

Ви не можете схуднути через невпевненість в собі. Обростаючи своєрідним коконом, ви намагаєтеся себе захистить від інших.

Балет

Ви не можете брати на себе відповідальність. Щоб позбавитися від зайвої ваги вам необхідно набути силу волі. А також зрозуміти, що ніхто не винен у вашій повноті.

Гімнастика

Зайва вага не покидає вас через те, що ви відчуваєте почуття самотності. Якщо ви перебуваєте у відносинах, то вам не вистачає любові. Саме тому ви шукаєте це почуття в їжі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
37,8кг ріст 147
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні