--> Чи розпочнуться осінні канікули для луцьких школярів раніше | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи розпочнуться осінні канікули для луцьких школярів раніше

0
3
Чи розпочнуться осінні канікули для луцьких школярів раніше
Школярі Луцької громади підуть на осінні канікули з 25 жовтня, як і планували раніше.

Про це пише ВолиньPost.

Національна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій пропонує Міністерству освіти і науки розіслати рекомендований лист для того, щоб перенести початок канікул з 25 жовтня на 18 жовтня.

Віталій Бондар розповів, що від МОН поки не надходило листів та рекомендацій. Він зауважив, що, на його переконання, немає підстав для перенесення осінніх канікул.

Важливо, що усі заклади загальної середньої освіти міста мають 80% вакцинованих працівників. Тому учні навчаються у звичайному режимі.

Також заступниця начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Тетяна Соломіна зазначила, що у громадах керівники будуть самостійно вирішувати, коли йти на осінні канікули.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні