Деяких пасажирів не пускатимуть на потяги: нові правила «Укрзалізниці»

2
-2
Деяких пасажирів не пускатимуть на потяги: нові правила «Укрзалізниці»
З 21 жовтня в "Укрзалізниці" починають діяти нові правила для пасажирів. Відповідні зміни до порядку перевезень прийняли відповідно до внесених урядом посилень правил для пасажирських перевезень у регіонах зі значним поширенням COVID-19.

Згідно з оновленими урядовими змінами, з 21 жовтня залізничні перевезення у далекому сполученні на «жовтому» та «червоному» рівнях будуть дозволені пасажирам за умови наявності у них:

- квитка на проїзд;

- документу, що посвідчує особу (перелік таких документів затверджено наказом Міністерства транспорту та зв'язку);

- документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19;

- або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19);

- або негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки у поїзд).

Наявність зазначених документів разом із квитком та ідентифікаційним документом перевірятимуть при вході у вагон. У випадку відсутності вищезазначених документів провідник або стюард має право не допустити пасажира до поїздки. Повернення коштів за придбані білети в разі відмови від поїздки здійснюється згідно з правилами перевезень пасажирів.

Залізничний перевізник зазначає, що перевірка більшої кількості документів прогнозовано може спричинити черги при посадці, просимо пасажирів із розумінням поставитися до ситуації та прибувати на вокзал завчасно, зберігати спокій та дистанцію на пероні.

Співробітники перевізника також матимуть сертифікати про вакцинацію або ж негативні ПЛР-тести. В "Укрзалізниці" планують розгорнути мобільні пункти експрес-тестування на найбільших вокзалах країни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Зберігати дистанцію на пероні" А в купе теж дистанцію зберігати?
Відповісти
Хай Сірожа Лєщенко їздить вашими поїздами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні