--> Українка втратила значну суму грошей через знайомство з «американським солдатом» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українка втратила значну суму грошей через знайомство з «американським солдатом»

0
-3
Українка втратила значну суму грошей через знайомство з «американським солдатом»
36-річна українка у Польщі втратила 7 тисяч злотих через знайомство із шахраєм. Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на місцеву поліцію.

Громадянка України, яка проживає у Варшаві, позбулася чималої суми грошей через аферу, яку шахраї прокрутили через соцмережу. Зловмисник представився українці американським солдатом, який закохався та хотів стосунків з нею.

За легендою, "солдат" мав прибути до Польщі, але спочатку надіслав жінці посилку. Через наявність у посилці нібито грошей, українці через Whatsapp повідомили, що вона повинна оплатити доставку.

Жінка перерахувала іноземному банку майже 7 000 злотих. Через декілька днів вона отримала інформацію, що має заплатити ще понад 8 000 злотих. Тоді й зрозуміла, що це – шахрайство та звернулася до поліції. Справою зараз займаються поліцейські з варшавського відділу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні