--> Через волинську митницю намагалися незаконно провезти стародавню скрипку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через волинську митницю намагалися незаконно провезти стародавню скрипку. ФОТО

0
-2
Через волинську митницю намагалися незаконно провезти стародавню скрипку. ФОТО
Через митний пост "Устилуг" Волинської митниці, намагалися незаконно провезти музичний інструмент німецьких майстрів, який виготовлений у 20 роках минулого століття. Про це повідомляє Волинська митниця.

Громадянин України, за кермом автомобіля "Honda Accord" прямував до Польщі через спрощену форму митного контролю "зелений коридор".
Під час огляду автівки, у салоні виявили чорний футляр зі смичковим музичним інструментом.

Власниця надала паспорт на музичний інструмент, відповідно до якого скрипка датувалась 1920-1930 роками та створена німецькими майстрами, про що свідчив напис на його корпусі.

За висновком експертів, музичний інструмент підпадає під перелік культурних цінностей, і для його вивезення з України, потрібно задекларувати інструмент згідно із законодавством.

Отже, українка намагалася провезти через митний кордон України товари, переміщення яких заборонено або обмежено законодавством України.

Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил за ознаками статті 471 Митного кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні