10 звичок, які таємно вбивають ваші стосунки

2
10
10 звичок, які таємно вбивають ваші стосунки
Ви почали помічати, що стосунки з коханою людиною щодня стають напруженішими. Можливо причиною цього є наші звички, які можуть викликати роздратування та злість у партнера. Що ж може щоденно порушувати гармонію у ваших стосунках пише Social.org.ua.

1. Звичка критикувати себе

Часто ми критикуємо себе, не замислюючись та не помічаючи, що наші недоліки партнер не бачить, або ж не надає їм таке значення, як нам здається. Якщо постійно говорити про свої недоліки, то можна переконати у цьому свою половинку.

2. Звичка усіх засуджувати

Коли одна половинка з пари постійно усім незадоволена, то це рано чи пізно призведе до не дуже хороших наслідків. Негатив чи позитив можна знайти всюди, але постійне бурчання партнера буде напружувати.

3. Звичка бути ідеальним партнером

Стати хорошим для всіх, мабуть, неможливо, а для партнера ваша ідеальність рано чи пізно набридне. Коли ми весь час хороші, всередині накопичується роздратування, яке може призвести до непередбачуваних наслідків. Самодостатні люди не бояться висловлювати свої негативні емоції.

4. Звичка чути лише свою думку

Ця звичка притаманна особам, які тривалий час були самотні. Вони не звикли до присутності поруч людини, яка може мати іншу власну думку. І вона може відрізнятися від вашої. Аби стосунки були позитивні, обидва партнери повинні прислухатися один до одного, і намагатися знаходити баланс між своєю думкою, і думкою партнера.

5. Звичка шукати підступ

Надмірна підозрілість може викликати втому та злість партнера, адже виникне відчуття, що у стосунках немає довіри. А це означає, що партнер також буде знаходитися під вічним прицілом. Постійне намагання викрити когось в обмані значно ускладнить життя.

6. Звичка смітити грошима

Надмірні витрати чи скупість рано чи пізно призведе до конфлікту. Партнерам важливо домовитися про фінансову сторону заздалегідь, та намагатися слідувати своїй домовленості.

7. Звичка усе контролювати

У житті складно тримати усе під контролем, адже воно непередбачуване. І у цьому є свої переваги. Постійні спроби контролювати свою половинку показують, що ви не довіряєте людині.

8. Звичка порівнювати

Коли людина не впевнена в собі, постійно очікує підтверджень, що у нього все добре, або навпаки, виникає звичка порівнювати. Таке ставлення рано чи пізно набридне партнеру. Замість того, щоб порівнювати себе з оточуючими, краще приділіть увагу своєму життю та перестаньте оцінювати чуже.

9. Звичка говорити натяками, а не прямо

Якщо стосунки будуються на натяках, то це свідчить про те, що ви або ваш партнер не можете відкрито виражати свої думки та бажання. Адже сказати прямо — це взяти відповідальність за свої слова. Будьте готові, що партнер просто не зрозуміє, на що ви натякаєте.

10. Звичка пригадувати усі минулі гріхи

Ця звичка також може призвести до нових сварок у парі. Адже конфлікти вирішувати потрібно тут і зараз, а не зберігати образи роками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
enefiete.spiritual – це знайдений духовний дім для рішень. Я знайшов цей електронний лист enefiete.spiritual@gmail.com, коли читав історії про те, як деякі науковці з усієї Африки допомагають людям відновлювати вирішення будь-яких проблем, які вони могли знайти самі. Вони допомагають вирішити сімейні проблеми, наприклад, 1 повернути дві розлучені пари. 2 вони допомагають зберегти ваш шлюб стільки, скільки ви того бажаєте. 3 Вони допомагають повернути кохану людину, яка покинула вас заради іншого. 4 Вони можуть допомогти вам вирішити проблему бездітності тощо. Я дізнався про enefiete.spiritual, коли намагався знайти рішення своєї проблеми в Інтернеті. Ми з Майклом Ковічом планували одружитися, все було організовано, я відмовилася від усього заради Майкла, і раптом Майкл почав робити щось, чого я не розумію, і навіть дійшло до найгіршого, що він почав уникати мене, бо бачив хтось інший і планував припинити весілля, поки я не зв’язався з enefiete.spiritual@gmail.com, від якого я так сильно залежав у той момент, і я дякую Богу, що зустрів enefiete.spiritual. Він сказав мені, що мені потрібно зробити, і після того, як усе зроблено, він гарантував мені, що Майкл повернеться до мене у своєму нормальному стані, я повинен сказати тобі, що у мене були деякі сумніви, але я сподівався, і протягом 72 годин Майкл повернувся до мене, благаючи що він не знав, що його охопило, і на цьому все закінчилося, і шлюб був вдалим. Все завдяки enefiete.spiritual. Я сказав собі, що мушу свідчити про цю дивовижну та могутню людину, яку потрібно знати, я мушу зізнатися. enefiete.spiritual@gmail.com
Відповісти
зв’яжіться з chubygreat@gmail.com, якщо вам потрібна допомога в будь-якій проблемі, з якою ви зіткнулися. Якщо ви хочете повернути свого колишнього коханця, вам потрібен чоловік, вам потрібна робота, вам потрібні підвищення по роботі або будь-які духовні проблеми, просто зв’яжіться з ним зараз, вказавши його дані в WhatsApp +2349056504566, на електронну адресу chubygreat@gmail.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні