Привертає усі погляди: топ-3 жінки за знаком Зодіаку, які здатні підкорити чоловіків

0
-3
Привертає усі погляди: топ-3 жінки за знаком Зодіаку, які здатні підкорити чоловіків
Напевно в кожній компанії або колективі є жінка, на яку звернені всі чоловічі погляди. Представники сильної статі приносять їй чашечку кави і готові її розсмішити. Ця жінка не завжди красуня, не завжди модниця. Але є в ній щось сильне і цікаве, що так притягує чоловіків. Астрологи розповіли, у представниць якого знака Зодіаку є ця сила.

Про це пише Сьогодні.

Діва

Діва - природжена берегиня домашнього вогнища. Представниці цього знаку - втілення жіночності, а їх мова ллється як пісня солов'я. Попри те, що чоловіки не люблять педантичних жінок, Діва заповнює цей грішок комунікативними навичками і добре розвиненою інтуїцією. Після навіть короткої бесіди з Дівою чоловік буде зачарований, і зробить все, щоб добитися її розташування і хоча б ще разок поспілкуватися.

Терези

Розумні, веселі й чарівні представниці цього знака Зодіаку складуть відмінну пару будь-якому чоловіку, і вони це розуміють. Вона знає, як тримати себе в суспільстві, як доглядати за собою і як завжди виглядати на всі сто. Завдяки надзвичайному інтелекту Терези завжди знають, що і коли сказати, а коли краще промовчати. Також ці дами просто тигриці в ліжку.

Риби

Риби - переможниці цього рейтингу. Їх чоловіки вважають своєю найкращою партією. Якщо йому вдалося домогтися руки і серця жінки-Риби, то щастя у нього в кишені. Адже представниці цього знака Зодіаку вірні, дбайливі і чуттєві. Вони бережуть психологічне здоров'я чоловіка, не влаштовуючи йому істерик через дрібниці і не читаючи нотацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні