Поліція з'ясовує правдивість інформації про побиття військових у Луцьку

0
15
Поліція з'ясовує правдивість інформації про побиття військових у Луцьку
Поліція Волині перевіряє інформацію стосовно розповсюдженого на окремих інтернет-ресурсах відео про бійку. Про це правоохоронці повідомляють на своєму сайті.

Відео, де невідомі особи наносять удари людям у військовій формі, розповсюдили ввечері, 14 жовтня. Окремі ЗМІ передрукували його та вказали, що це у Луцьку, інші – що на Волині.

За інформацією поліції Волині, схожих інцидентів в області не було.

"Увечері та вночі ретельно перевірили населені пункти, було опитано громадян. Проте, поліція не виявила жодних ознак інциденту, що є на відео. Крім того, на лінію "102" не надходило повідомлень про таку бійку. Тому заголовки про те, що ця подія була в Луцьку чи на Волині, не відповідають дійсності.

Однак правоохоронці надалі проводять перевірку за фактом, що є на відео.

Поліція просить утриматись від поширення цього відео, поки така перевірка триває, щоб не провокувати громадян до непідтверджених висновків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні