Все тіло було у синцях: на уроці школяр побив вчительку

1
-19
Все тіло було у синцях: на уроці школяр побив вчительку
У місті Дніпрі учень 6-го класу влаштував бучу у школі №94. Підліток побив вчительку музики під час уроку через зауваження. Про це повідомляє видання "Наше місто".

За словами доньки вчительки Ольги Остапенко, підліток під час уроку грав у телефоні, клацав горіхи, а на зауваження відповідав нецензурною лексикою.

Вчителька підійшла, та забрала телефон, після цього дитина накинулася на неї з кулаками на очах у всього класу.

"Усе руки, грудна клітка, живіт покриті синцями та гематомами, якби я не знала, я б ні за що не повірила, що таке могла зробити дитина", - пише Ольга.

За словами жінки, це не перший прояв агресії у підлітка у сторону дітей та педагогів. Батьки хлопчика не вибачилися перед педагогом та забрали документи зі школи.

Зараз комісія навчального закладу встановлює всі обставини цього нещасного випадку.

"Поліція прийме справедливе рішення про відповідальність батьків за дії їх дитини. З метою недопущення приниження вчителя мною особисто, як директором школи, здійснюються заходи відповідно до чинного законодавства", - повідомила директор КУО "ЗОШ №94" ДГС Євгенія Таран.

Редакція сайту «Наше місто» звернулися за коментарями в поліцію, там обіцяли перевірити інформацію і дати відповідь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі "дітки" треба до клітки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні