Найматимуть акторів для масових сцен: у Луцьку зніматимуть камедійний фільм

2
-1
Найматимуть акторів для масових сцен: у Луцьку зніматимуть камедійний фільм
У Луцьку зніматимуть художній фільм «МакМуха». Це буде повнометражна фентезійна комедія, дія якої відбувається в ХХІ та ХVІ століттях.

Про це пишуть Волинські Новини.

В основі сценарію – тема «диванної експертизи», а головний герой – водій таксі, який звик на усе скаржитися та мати власні варіанти вирішення проблем.

Як зазначив заступник голови ГО «Волинська кінокомісія» Сергій Шараєвський, організувати знімальний майданчик в Луцьку – це не лише найкраща реклама і промоція нашого міста на всю Україну, а й інвестиція у нього. Знімальна група у складі 100-150 людей проживатиме у місцевих готелях, харчуватиметься у луцьких кафе та ресторанах, користуватиметься транспортом наших перевізників та найматиме акторів для масових сцен.

Крім Луцька, знімання відбуватимуться в Острозі та Києві. Саме з цими трьома містами пов’язаний сюжет фільму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до чого тут "макмуха"? Назвіть вже "диванний експерт", більше відповідатиме канві фільму.
Відповісти
І коли таке св"ято розпочнеться,і почнуть набирати акторів? Дуже хочу потрапити на знімальний майданчик. Акторські здібності необмежені.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні