Ідуть раз і назавжди: топ-3 знаки Зодіаку, яких дуже складно повернути

0
-14
Ідуть раз і назавжди: топ-3 знаки Зодіаку, яких дуже складно повернути
Овни, Леви і Водолії є тими знаками Зодіаку, які не входять двічі в одну річку. Якщо інші не виключають можливості повернутися до колишніх партнерів через якийсь проміжок часу, то представники цих трьох знаків спалюють за собою мости і навіть не озираються на минулі відносини.

Про це пише Телеграф.

Овен

Овни звикли постійно конкурувати, і в разі розриву відносин вони зроблять все, щоб довести свою перевагу над вами і кинути на самоті. Тому не варто розраховувати на дружбу після цього.

Лев

Після розставання повернути Лева не вдасться ні за допомогою скарг, ні за допомогою умовлянь. Леви за своєю природою пихаті. Вони не звикли ділити з кимось свого партнера, навіть колишнього, з кимось ще, і вислуховувати про нові залицяльниках ексів вони не мають намір.

Водолій

Представник повітряної стихії пофигист ще той. Їм складно вкладатися у відносини і в більшості випадків люди цього знака займають пасивну позицію. Відпустити людини на всі чотири сторони їм буде простіше всього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні