У Луцьку голови ОСББ відмовляються від запуску опалення

3
1
У Луцьку голови ОСББ відмовляються від запуску опалення
З 11 жовтня у Луцьку розпочали опалювальний сезон. Першочергово тепло мали отримати лікарняні заклади, що є споживачами підприємства, дошкільні навчальні заклади, школи на інші навчальні заклади, а після того населення та інші споживачі.

15 жовтня працівники ДКП "Луцьктепло" розпочали роботи із підключення житлових будинків з ІТП, що були влаштовані минулого року. Про це повідомляють у підприємстві.

Проте, численні голови ОСББ та інші балансоутримувачі відмовляються від пуску, мотивуючи це незавершеними ремонтними роботами в будинку, бажанням економії чи відсутністю нагальної потреби в опаленні.

У "Луцьктепло" зазначають, що ремонтні бригади підприємства продовжують роботи із ліквідації аварійних ситуацій на теплових мережах, що виникли під час запуску системи. Нині роботи ведуться на трьох ділянках: вул. Софії Ковалевської, 23, вул. Декабристів, 16 та вул. Дружби Народів, 5. А також ремонтні роботи ведуться в ЦТП на вул. Писаревського, 4, де здійснюється заміна ділянки трубопроводу та в ЦТП на вул. Гнідавська, 65а, де виконуються роботи із монтажу насосного обладнання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага , поставлять лічильники, ІТП, а можливість поквартирного обліку та регулювання тепла відсутні. І маємо ситуацію коли одні мерзнуть а в інших вікна відчинені, вулицю гріють, і викидають гроші на вітер
Відповісти
Так хто тобі не дає за свої гроші поставити лічильник тепла на квартиру? Чи ти думаєш що хтось за тебе ще платити має?
Відповісти
А ти попробуй візьми дозвіл на встановлення лічильника тепла на свою квартиру «не положенно» говорять тепловики,тільки загальнобудинковий,вже пять років звертаюся .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні