Найбільші зрадники серед знаків Зодіаку: рейтинг

0
-15
Найбільші зрадники серед знаків Зодіаку: рейтинг
Серед усіх знаків Зодіаку є такі, які запросто можуть зрадити кохану людину. На противагу їм є й такі, які кохатимуть до кінця життя, і залишаться вірними своїй половинці. Видання "Quotidiano" оприлюднило рейтинг знаків Зодіаку, від найпідступніших до найвірніших.

1. Водолій

Він найпідступніший серед усіх Знаків Зодіаку. Водолій нікому не належить, тому саме поняття вірності йому чуже. Він любить грати, і переходить від партнера до партнера. Він непередбачуваний, та прагне новизни. Він вірить у кохання, але воно пропадає, коли усе стає рутиною. Обмеження їх свободи, однак, є найбезпечнішим і найефективнішим способом закінчити зі зрадами.

2. Близнюки

Це, переважно, брехливий знак, який не розмірковує про наслідки своїх дій, отже, потенційно, невиліковний невірний. Його вроджена допитливість і бажання експериментувати навряд чи змусять його почуватись комфортно у безпечній гавані. Однак це, швидше за все, мозковий, ніж фізичний знак, тому у багатьох випадках зрада для нього може зупинитися на платонічному рівні, і стати інтелектуальною грою, яка поглинається думками та словами, ніколи не доходячи до конкретних фактів.

3. Риби

Цей знак ненавидить правила та любить змінюватися. Його особливо приваблюють інтригуючі ситуації. Навряд чи у його житті буде хоч одна важлива ланка: підпільні спокуси часто незамінні. Єдина втіха: він міг би страждати почуттям провини, але цього недостатньо, щоб змусити його утриматися від інтенсивних та швидкоплинних стосунків.

4. Стрілець

Це пригодницький знак, з великим бажанням жити навіть... під простирадлами. Його потреба змінитися, вийти з повсякденного життя і рутини, робить Стрільця особливо схильним до зради, з якою він живе легковажно, і без зайвого почуття провини, не надаючи цьому особливого значення, і не ставлячи під сумнів свої цінності.

5. Скорпіон

Він власницький, і ненавидить зраду, але його дуже спокушає невірність. Для нього поклик почуттів є пріоритетом, і не тільки навесні. У своєму житті йому потрібна еротика. Досить суворо для нього нав'язувати вірність, як обов'язок.

6. Овен

Цей знак Зодіаку точно не найгірший у стосунках. Але він намагається відмовитися від завоювань, які для нього є ознакою успіху. Якщо хтось скористається його марнославством, йому навряд чи вдасться втекти, але зрада не в центрі його думок.

7. Терези

Терези мінливі та схильні потурати бажанню, але все ж є чутливими й романтичними людьми, які не терплять почуття провини. Ймовірно, він може зрадити через брак уваги, ніж у пошуках моментів пристрасті. Або ж, можливо, щоб випробувати свою чарівність, якщо він не відчуває у парі, що його цінують та лестять.

8. Козеріг

Це суворий знак, з великим почуттям обов’язку, який також глибоко відданий партнеру. Однак він може дозволити себе обдурити, аби почувати себе добре, і зробити кар’єру. Якби зрада в його очах була засобом для досягнення поставлених перед собою цілей, наприклад, підвищення в посаді, він не вагався б довго.

9. Рак

Він вірить у традиційні цінності, та сім’ю. Не може терпіти зради й навряд чи зможе не неї піти. Якби він зрадив, то це було б не для простої авантюри, а для кохання, яке сповнене глибокими емоціями до іншої людини.

10. Лев

Це вірний і відповідальний знак, він не любить невірності, вірить у кохання і ненавидить витівки. Він, як правило, не здається, якщо його образили. Для нього вірність - це двостороння смуга: якщо проникне черв’як підозри, він знатиме, як помститися.

11. Телець

Телець вірить у вірність. Коли він кохає, то не дозволяє собі спокуситися на іншу особу. Він міг би поступитися, лише якщо не відчуває себе коханим, тоді стабільність, яка йому потрібна, зазнає невдачі.

12. Діва

Діва, як правило, сором'язлива та невпевнена у собі, їй просто ліньки обманювати. Вона має щедрий і вдячний характер, ненавидить ображати тих, хто його любить. Він може обманювати лише у випадку, якщо не відчуває, що його цінують, і йому потрібно знайти в іншому місці те, чого йому не вистачає в парі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні