--> «Гра в кальмара»: секретний рецепт приготування популярного печива | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Гра в кальмара»: секретний рецепт приготування популярного печива

0
12
«Гра в кальмара»: секретний рецепт приготування популярного печива
В одній із серій гучного серіалу «Гра в кальмара», учасники повинні були зіграти в гру за допомогою спеціального печива. Воно називається дальгон - цукровий десерт, традиційна корейська закуска.

Печиво Дальгон готується дуже легко. Для нього вам знадобиться цукор, харчова сода, папір для випічки, невеликі формочки для печива і голка.

Інгредієнти:

цукор - 2 чайні ложки
харчова сода (або розпушувач) - 1/3 столової ложки

Спосіб приготування

У невеликій каструлі або на сковороді потрібно карамелізувати цукор. Карамелізувати його потрібно 6-8 хвилин.

Потім потрібно додати харчову соду або розпушувач. Масу потрібно добре і швидко вимішати, щоб вона стала помаранчевою пастою. За консистенцією і кольором маса повинна бути схожа на іриски.

Далі необхідно застелити деко папером для випічки та вилити туди суміш. Поки вона не застигла, акуратно втиснути ферми для печива, щоб утворилися фігурки. За допомогою склянки можна надати кожному печінкою круглу форму, як у фільмі.

Дайте суміші застигнути до твердого стану. Для цього потрібно близько двох годин. Після цього за допомогою голки або зубочистки видаліть зайві частини, не порушуючи форми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні