Ефект накладних вій: топ-5 тушей для вій

0
-2
Ефект накладних вій: топ-5 тушей для вій
Туш для вій - одне з найулюбленіших б'юті-засобів багатьох дівчат: з її допомогою можна миттєво підкреслити і візуально збільшити очі, додати погляду яскравість і виразність.

Про це пише Космополітан.

Double-Ended Volume Set, Revitalash

Ми не знаємо, як, але ця туш-праймер дійсно творить чудеса, перетворюючи тонкі і короткі вії в максимально розкішні. Праймер синього кольору і чорну туш можна використовувати як разом, так і окремо в залежності від бажаного ефекту.

Diorshow, Dior

Безпрограшна туш, яка точно не підведе: надає віям об'єм і насичений відтінок, який можна порівняти з нарощуванням, відмінно носиться і дуже економічно витрачається.

Monsieur Big, Lancome

Ще одна класна туш, що надає віям феноменальний обсяг. Чи не обсипається, не склеює, легко змивається. Незаперечний плюс - наявність декількох відтінків в палітрі (сливовий та коричневий).

Volume Effet Faux Cils, YSL

Легендарна туш, що отримала безліч нагород, була прекрасна у всьому, крім одного: занадто швидко висихала в тюбику. Творці цей момент врахували та змінили упаковку.

Cabaret Premier, Vivienne Sabo

Засіб з розряду "дешево і сердито" підкорило серця тисяч дівчат, і ми - не виняток: Cabaret Premier подовжує, надає обсяг і розділяє вії, що робить її хорошою бюджетної опцією на кожен день.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні