--> На столичній дачі загадково помер дипломат, тіло виявила хатня робітниця. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На столичній дачі загадково помер дипломат, тіло виявила хатня робітниця. ВІДЕО

0
-2
На столичній дачі загадково помер дипломат, тіло виявила хатня робітниця. ВІДЕО
Вранці 16 жовтня на дачі на київських Осокорках знайшли тіло дипломата. За попередньою інформацією поліції, смерть наступила внаслідок нещасного випадку. Наразі ім'я загиблого правоохоронці не розголошують. Про це повідомляє ТСН.

Мертвого власника будинку знайшла хатня робітниця, яка прийшла прибирати оселю.

"Сьогодні зранку приходить сусідка моя з крайнього будинку і каже: "Трохимич, ти знаєш що? Убили", - розповідає сусід, та зазначає, що не одразу зрозумів, про кого йде мова.

За словами місцевих жителів, померлий був не надто товариський, хоч на дачі останнім часом жив постійно. Напередодні сусіди його не бачили. Жодного шуму вночі не чули.

"Я погано сплю. Прокидався десь об 11-ій та 3-ій ночі, і нічого підозрілого не чув. Я з ним не зустрічався, в обличчя його не знаю. Я знав батька добре, він дипломат був. З сином я не знайомий, він був також десь дипломатом, у балтійській десь державі", - розповідає сусід Василь Гордієнко.

У Міністерстві закордонних справ про смерть дипломата наразі нічого не повідомляють. У поліції зазначають, що чоловіку було 60 років.

"Ми попередньо з'ясували, що чоловік впав зі сходів у власному будинку, де проживав один. Потім він підвівся та попрямував до кімнати на другому поверсі, де вже без ознак життя його виявила хатня робітниця. Згідно з висновком судово-медичного експерта, смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми", - про це повідомила Анна Зубрєва із поліції Києва.

За фактом смерті дипломата відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу, що означає - умисне вбивство. Але поки з приміткою - нещасний випадок. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні