--> Заманили у квартиру та вимагали викуп у два мільйони євро: повідомили деталі викрадення 19-річної дівчини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заманили у квартиру та вимагали викуп у два мільйони євро: повідомили деталі викрадення 19-річної дівчини

0
-2
Заманили у квартиру та вимагали викуп у два мільйони євро: повідомили деталі викрадення 19-річної дівчини
У місті Львів четверо зловмисників викрали 19-річну дівчину, та вимагали за її звільнення два мільйони євро. Про це раніше повідомляла поліція Львівської області.

Наразі Львівська обласна прокуратура оприлюднила деталі викрадення. За їхньої інформацією, наразі затримано та повідомлено про підозру 4 учасникам злочинної групи, двоє із яких є неповнолітніми, за фактами незаконного позбавлення волі, за попередньою змовою групою собі та вимагання.

Злочинці розробили план, як викрасти 19-річну львів’янку, аби отримати кошти за її повернення. Вони, під виглядом клієнтів, домовилися з потерпілою про проведення фотосесії на одній із квартир Львова.

Дівчина прийшла на зйомку, після чого зловмисники незаконно позбавили її волі, та почали вимагати у її батьків два мільйони євро за звільнення доньки. У випадку відмови, погрожували розправою над останньою.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців фігурантів було оперативно виявлено та затримано.

Слідство триває, вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні