--> Роми побили ветерана АТО на Київщині, у табір прийшли праворадикали. ФОТО/ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Роми побили ветерана АТО на Київщині, у табір прийшли праворадикали. ФОТО/ВІДЕО

1
-3
Роми побили ветерана АТО на Київщині, у табір прийшли праворадикали. ФОТО/ВІДЕО
У місті Ірпінь Київської області представники ромської національності напали на ветерана АТО. Про це у Facebook-спільноті "Military service" пише Аліна Олександрова.

16 жовтня роми вчергове напали на українця - Павла Поліщука. Інцидент стався в Ірпені.

"Причин для нападу не будо жодних. Просто представники циганської національності уже ох**ли від безкарності. Хлопця вирубили, і трохи потовкли", - розповідає користувачка соцмережі.

За їх словами, поліція затримала нападників, але одразу відпустила їх.

"Ними виявились місцеві роми-наркоторговці, один з них син барона, який їздить на "Лексусі". Під райвідділ приїхав і сам барон, після чого нападників і відпустили", - пише пані Аліна.



На своїй сторінці у Facebook Андрій Медведко повідомив, що побили ветерана АТО. Чоловік заявив, що причини конфлікту не було. Нападники нібито просто так розважилися. Крім того, Медведко заявив, що хлопці були начебто під дією наркотиків, пише 24 канал.

До табору ромів направилася колона праворадикалів. У поліції заявили, що робитимуть все для уникнення сутичок. Попри те, у таборі виникла штовханина між ромами та праворадикалами.

Конфлікт не вщух. Чоловіки почали штурмувати будинки ромів у таборі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліція з народом... циганським!
Якби поліція робила все то поставила б на місце оту гопоту! А то ще й наркоторговець, під дією наркоти і бац відпустили бо татусь барон! Я не здивуюся якщо того ветерана зроблять винним.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні