--> На Волині планують створити некрополь для поховання видатних людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині планують створити некрополь для поховання видатних людей

6
3
На Волині планують створити некрополь для поховання видатних людей
На території Волинської області владика Михаїл хоче створити місцевий некрополь. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Волинської єпархії Православної Церкви України.

З цього приводу митрополит Луцький і Волинський звернувся до обласної та Луцької міської рад. Він пропонує визначити місце поховання видатних краян.

"Кладовища, де поховано знаменитих людей, як-от Байкове у Києві, Личаківське у Львові, з часом перетворюються не лише у місця їх вічного спочинку, а й місця молитви за їх упокоєння, та культури життя.

За таким зразком було б добре заснувати цвинтар, на якому ховатимуть наших славетних земляків, – Волинський некрополь. Ті, хто найбільше потрудився для Волині й України в цілому, особливо прославив її будь-якими талантами, даними Творцем, можуть бути поховані саме там. З-поміж людей різних професій та посад тут могли б бути поховання і спочилих очільників області й обласного центру", – йдеться у листі високопреосвященного.

За його словами, це стало б іще однією спонукою до старанної праці на благо волинян, праці, яку було б ще й таким чином пошановано по відході у вічність.

Владика просить розглянути це питання і відвести земельну ділянку для створення Волинського некрополя.

Фото - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скопіруйте з мавзолею в московії,нащо велосипед придумувати.
Відповісти
Те, що приснилось владиці, збудеться обовязково. Сьогодні животаті попи замінили секретарів партійних організацій, секретарів обкомів. Жоден з заходів без них не відбувається і вони стоять тільки "в первих рядах строїтєлєй комунізма". Слава Україні! Михаїл народився!!!
Відповісти
В Бога існує єдина справедливість: всім "пай" по кубічному метрі землі. Там паю в три гектари не треба. А якщо хтось захоче взяти з собою колесо від мерседеса, чи одну-дві мармурові сходинки зі свого палацу, то мама, я льотчіка люблю. Можна покласти зверху на вічку і місця вистачить.
Відповісти
Єремейку першого пересуньте туди і поза чергою можна Палицю.
Відповісти
Можна в парку на центральній алеї,ідеш парком,а там мертві в Ланосах лежать,а кругом тішіна.
Відповісти
В Лексусах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні