--> У Луцьку деякі школи досі залишаються без опалення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку деякі школи досі залишаються без опалення

4
-1
У Луцьку деякі школи досі залишаються без опалення
У Луцьку 11 жовтня стартував опалювальний сезон 2021-2022 років. Першими тепло мали отримати медичні та освітні заклади, а опісля уже житлові будинки.

Станом на 18 жовтня, опалення не подали у деякі бюджетні заклади. Зокрема, це амбулаторія сімейної медицини, ДНЗ та школа у мікрорайоні Вересневе, де через порив зупинено роботу котельні на вулиці Ранковій, 20а. Проте, обіцяють уже сьогодні завершити ці роботи, і подати опалення. Про це повідомляє ДКП "Луцьктепло".

Крім того, через пориви на тепломережах залишаються без тепла ЗОШ №18, гімназія №4, ЗОШ №22. Аварійні бригади ліквідують ці витоки у найкоротші терміни.

Разом з об’єктами соцсфери тепло отримала частина будинків, які розташовані на ділянці мережі. Це – близько 150 житлових будинків із 774.

У підприємстві зазначають, що відсьогодні, та впродовж наступних трьох днів, намагатимуться увімкнути опалення у всіх житлових будинках.

Проте, не виключають ймовірність тимчасового припинення подачі опалення до помешкань починаючи з середи у зв’язку з прогнозованим потеплінням на три наступні дні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По телефону вони розказують інще! Що школи відмовились від тепла до 18-го. Так де брехня? Хто їх наділив правом вирішувати, якщо в середу буде тепліще - то включати? Вдома всі вже простудились, ізза обігрівачів не витримує мережа! Луцьктепло заплаьить за мене за електрику, яку ми нагнали електрообгівачами?
Відповісти
Заплатиш ти з 11жовтня за тепло яке вони не подали,а не вони тобі за електрику.Ти уже заплатив їм наперед з травня по жовтень,в платіжці:тепло постійна плата 385 гр.за місяць—наперед.
Відповісти
Постійна - це не повна оплата. Нарахування проконтролюю, телефонували вже в обчтслювальний і на гарячу. От чому не дозволити у багатоповерхівках своє опалення досі не розумію, технології є, зробити вийде, і тоді кожен сам собі хазяїн, хочу включаю опалення, хочу ні. Ми би вже з 1 жовтня включили б і не мерзли як цуцики
Відповісти
Нема газу дешевого. А той що є в комерційних "конторах" по космічних цінах, тому будуть тягнути до останнього. Бо коли пустять тепло спаливши газ по 30-45 гривень то виставлять лучанам такі рахунки що громада розбере оте "луцьктрепло" по цеглині!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні