--> Чи є такі банки, що дають кредит усім без відмови?* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи є такі банки, що дають кредит усім без відмови?*

0
Чи є такі банки, що дають кредит усім без відмови?*
Світова фінансова криза, що вибухнула в 2008 році, завдала серйозного удару по фінансовому сектору. Однак, жителям пострадянського простору не звикати до такого розвитку подій, адже більшість жителів колишнього СРСР ще добре пам'ятають дев'яності роки, коли в одну мить мільйони радянських громадян були позбавлені своїх заощаджень, які вони збирали десятиліттями.

Вибухнула в 2020 році пандемія коронавируса COVID-19 ще більш посилила складну фінансову ситуацію в більшості світових країн зі слабкою економікою. Але, банківський сектор вистояв і зараз поступово «піднімає голову».

Банки або МФО

На початку десятих років, коли фінансове становище багатьох простих жителів змусило їх шукати короткострокові кредити, на кредитно-фінансовий ринок вийшли мікрофінансові організації (МФО), які дуже швидко зайняли вільну нішу краткросрочного кредитування на лояльних умовах.

Через 10 років банківський сектор вирішив відвоювати частину мікрокредітного ринку у МФО, запустивши аналогічні кредитні програми, надаючи своїм клієнтам кредитні карти з істотно більшими лімітами, ніж в МФО, під більш низькі відсотки і на більш тривалий період.

Єдиний фактор, який поки залишається за МФО - це швидкість оформлення кредиту та лояльні умови його отримання. Безвідмовні кредити онлайн - ось, мабуть, слоган, яким можна охарактеризувати роботу МФО. Кредит онлайн без відмови може отримати в МФО позичальник навіть з негативною кредитною історією, без довідки про доходи, що має непогашені заборгованості в інших кредитно-фінансових організаціях.

Кращі банківські пропозиції

Як вже було сказано, банківський сектор має ряд істотних переваг перед кредитуванням в МФО, в першу чергу за рахунок набагато більш низької процентної ставки, великих термінів кредитування і великих сум. У кожному банку є свої нюанси, про які слід коротко сказати.

  • Монобанк пропонує кредитну карту з лімітом в 100 тисяч, якою можна користуватися без відсотків до 62 днів. Але, найпривабливіше полягає в дуже низькій процентній ставці - 38,4% річних або трохи більше 3% в місяць, а також дуже великий кешбек в 20%.

  • А-Банк на карту «Зелена» пропонує до 200 000 грн, але під більш високий відсоток - 44,4%.

  • В Ідея-Банк можна оформити карту «Card Blanche White» з лімітом до 200 000 і пільговим періодом в 92 дня і кешбеком до 10%. Однак, тут досить висока процентна ставка - 48% або 4% в місяць. У тому випадку, якщо клієнт в місяць здійснює торгових операцій на суму не менше 3000 грн, банк не буде брати оплату за обслуговування картки.

  • ПУМБ пропонує кредитку «Я все можу Голд» з лімітом до 200 000 грн під 47,88% річних з пільговим періодом в 62 дня. Однак, тут немає кешбека.

  • Клієнти, що оформили карту «One» в банку Конкорд, отримують кредитний ліміт в 150 000 грн з пільговим періодом до 62 днів, і ставкою в 45%, плюс кешбек в 1%.

  • Клієнти Таксомбанка можуть оформити картки «Пудра» і «Велика п'ятірка» з кредитним лімітом в 100 000 грн, під 43,2% річних з грейс-періодом в 55 днів. Карти мають кешбек в 5% і 2% відповідно.

  • Альфа-Банк пропонує оформити картку «ЕКО-максимум» з лімітом 200 000 с дуже низьким відсотком в 26% річних і пільговим періодом користування в 62 дня. На карту нараховується кешбек в 2-5%.

  • Непогані пропозиції з оформлення кредитних карт пропонуються в РБ Аваль і банку Форвард з кредитним лімітом в 100 000 грн і грейс-періодом в 100 і 90 днів відповідно. Відсоткова ставка досить висока - 48%.



Висновок

Клієнти банківського сектора, які оформили кредитні картки, мають під рукою досить великий ліміт (100-200 тисяч грн), яким можна користуватися без сплати відсотків протягом 2-3 місяців. Якщо клієнт не вклався в грейс-період, йому будуть нараховуватися відсотки в районі 3-4% або 0,1% в день. Для порівняння, в МФО процентна ставка становить 1,5-2% в день при кредитному ліміті в 15-20 000 грн і терміном кредитування в 30 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні