--> Найбільші показники за осінь: у Боголюбах стрімко зростає кількість хворих на коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найбільші показники за осінь: у Боголюбах стрімко зростає кількість хворих на коронавірус

1
7
Найбільші показники за осінь: у Боголюбах стрімко зростає кількість хворих на коронавірус
У ковідному госпіталі, що у Боголюбах, стрімко зростає кількість хворих на коронавірус.

Про це повідомив журналіст Андрій Гнатюк.

Чоловік зазначає, що зранку, 18 жовтня, в ковідному госпіталі Волинської обласної клінічної лікарні перебувало 158 людей, під високими потоками кисню - 108, у реанімації - 10.

«Знову найбільші показники в Боголюбах за цьогорічну осінь. Минулої доби в ковідний госпіталь поступило 25 хворих і вже там, 19 жовтня, 169. Під високими потоками кисню - 121 людина, в реанімації 10, 3-є під апаратами ШВЛ. Виписали 12-х пацієнтів. Нагадую, що всього в стаціонарі ліжок, під'єднаних до високого кисню - 178. Видихали люди минулої доби 3,2 тонни, залишалося 8,7 тонн», - написав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чому ми ще не в червоній зоні, чому місцева влада нічого не робить? Бари, торгові центри працюють, маршрутки переповненні, карантинних правил ніхто не дотримується
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні