--> «Амфетамін», «метадон» і «солі»: на Львівщині затримали волинських наркозбувачів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Амфетамін», «метадон» і «солі»: на Львівщині затримали волинських наркозбувачів. ФОТО

0
19
«Амфетамін», «метадон» і «солі»: на Львівщині затримали волинських наркозбувачів. ФОТО
У місті Яворів поліцейські зупинили автомобіль «Мерседес», водій якого порушив вимоги Правил дорожнього руху. У салоні окрім 39-річного водія також перебували троє пасажирів віком 27, 30 і 35 років. Усі – мешканці Волинської області.

Про це повідомляє

Затримання сталося сьогодні, 19 жовтня, близько третьої години ночі. Відомо, що під час складання адміністративних матеріалів за порушення дорожніх правил правоохоронці помітили в салоні автомобіля сумку, у якій були зіп-пакети з речовиною жовтого кольору, схожою на наркотичну.

Правоохоронці виявили в автомобілі речовини, схожі на наркотичні засоби «амфетамін», «метадон» та «солі» - частина з них не розфасовані, а також близько 400 «закладок» у зіп-пакетах. Усе вилучено та направлено експертне дослідження.

Встановлено, що зловмисники розповсюджували наркотичні засоби шляхом «закладок» з використанням Інтернету на території Львівської та Волинської областей. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 300 тисяч гривень.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Затриманій групі осіб загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні