--> Розкриватимуть злочини: на Волині поліція купить квадрокоптер за 45 тисяч доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розкриватимуть злочини: на Волині поліція купить квадрокоптер за 45 тисяч доларів

1
4
Розкриватимуть злочини: на Волині поліція купить квадрокоптер за 45 тисяч доларів
Головне управління Національної поліції у Волинській області придбає потужний квадрокоптер за 1 194 000 гривень, тобто приблизно за 45 тисяч доларів. У поліції кажуть, що реальна вартість пристрою складає приблизно 1,6 мільйона гривень.

Про це пише Вісник.

Йдеться про квадрокоптер DJI Mavic 300 RTK із усім необхідним для роботи правоохоронців. Він матиме потужну батарею, інфрачервону систему, різні типи камер, як от зум, широкоформатна, термальна.

Представниця поліції Ольга Бузулук каже, що квадрокоптер потрібен для виконання різноманітних службових поліцейських завдань: пошуку зниклих осіб, у тому числі дітей, пошуку транспортних засобів, забезпечення публічної безпеки й порядку під час масових заходів, затримання злочинців. Техніку використовуватимуть виключно для оперативної роботи, з її допомогою припинятимуть правопорушення і розкриватимуть злочини.

Так, квадрокоптер повинен працювати в різних погодних умовах, у різну пору доби, мати тривалий час дії. Також його використовуватимуть для навчань спецпідрозділів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна іграшка для великих хлопчиків, по ціні автомобіля. Ось так і транжирять гроші з бюджету
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні