--> Просила про допомогу у соцмережі: на Закарпатті згоріла заживо учасниця талант-шоу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Просила про допомогу у соцмережі: на Закарпатті згоріла заживо учасниця талант-шоу

0
1
Просила про допомогу у соцмережі: на Закарпатті згоріла заживо учасниця талант-шоу
У селі Великі Лучки на Закарпатті загинула 17-річна учасниця шоу "Угорщина має талант" Карина Чонтош. Дівчина і ще троє молодих людей заживо згоріли в автомобілі, який врізався в евакуатор.

Про це повідомляє Ріа Мелітополь.

Сестра Карини Сандра розповіла, що в день трагедії дівчина, не попередивши батьків, пішла з дому, щоб зустрітися з друзями. Вона була одягнена в домашній одяг - футболку і тапочки.

"Ми не знаємо точно, в який час вона могла піти з дому, ми думали, що вона спить у своїй кімнаті. Вона пішла прямо в капцях, без куртки, в дуже тонкій футболці. Карина завжди любила дуже добре одягатися. Це все дуже дивно - і те, що вона намагалася попросити про допомогу в Facebook вже після аварії, хоча наскільки нам відомо, вона загинула миттєво", - розповіла сестра дівчини Сандра.

За словами Сандри, сім'я до останнього не могла повірити, що Карина загинула в ДТП. Її мати дзвонила подругам і знайомим доньки, сподіваючись, що Карина ночувала у них. Однак коли поліцейські віддали їй ланцюжок і ключ дочки, надія зникла.

Сім'я дівчини важко переживає втрату. За словами сестри Каріни, їх матері після смерті дочки довелося кілька разів викликати швидку допомогу, хоча раніше вона не скаржилася на стан свого здоров'я. Причини аварії розслідує поліція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні