--> Коли українці перестануть переводити годинники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли українці перестануть переводити годинники

0
8
Коли українці перестануть переводити годинники
Вже через два тижні українці переведуть свої годинники на 1 годину назад. Однак в найближчому майбутньому уряд збирається скасувати цю процедуру.

Про це пише GSMinfo.

Питання назрівало давно, але завжди відкладалося в силу різних обставин. Вкотре про це поговорять в уряді взимку.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук розповів, що законопроєкт розглянуть вже після переходу країни на зимовий час. Влітку приймати подібне рішення немає сенсу. Україна знаходиться в часовому поясі UTC +2. Навіщо повертатися до невластивого ходу часу незрозуміло. Більш того після таких переходів громадяни скаржаться на тривалу адаптацію. Організму потрібно звикнути, перебудуватися. Від цього сильно знижується працездатність і успішність школярів.

Радіють лише діти, адже можуть поспати на годину довше. Інших плюсів у сезонного часу немає. Тому, можливо вже навесні 2023 року українцям не потрібно буде переводити стрілку вперед на годину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні