--> Не слухає музику та не гримає дверима: через ремонт квартири у Луцьку може обвалитися будинок. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не слухає музику та не гримає дверима: через ремонт квартири у Луцьку може обвалитися будинок. ВІДЕО

3
-6
Не слухає музику та не гримає дверима: через ремонт квартири у Луцьку може обвалитися будинок. ВІДЕО
У Луцьку чоловік хотів збільшити маленькі кімнати своєї квартири і вибивши стіну, лучанин ризикує взагалі залишитися без даху над головою.

Про це пише 12 канал.

Звичайну двокімнатну квартиру на останньому поверсі радянської девятиповерхівки Юрій Крищук хотів переобладнати у простору студію, тому самостійно вибив стіни між коридором, вітальнею та кухнею.

Чоловік зазначив, що стіну можна було вибивати, але коли протікав будинок, вода зруйнувала плити. І тому зараз плити просідають аж на 5 сантиметрів.

Самостійно чоловік встановив металеві конструкції, а коли зрозумів, що вони не допомагають добудував ще й гіпсові колони. Проте, квартира продовжує руйнуватися, навіть незважаючи на те, що стеля вже не протікає.

Також хлопець не слухає у квартирі музику в помешканні музику, не гримає дверима, та щоразу боїться, коли автівки проїжджають біля будинку.

Фахівці кажуть, що стіни дійсно можна було зносити без будь-яких дозволів. Проте, помилка чолвоіка в тому, що він врахував лише юридичні аспекти.

«Це можуть бути дефекти самого будинку, коли він ще будувався, і якісь певні навантаження, які можуть вплинути на подальшу долю будинку і під’їзду, в якому ця квартира знаходиться. Якби помешкання Юрія було поверхом чи двома нижче, без домівок могли б залишитися усі мешканці багатоповерхівки», – зазначає фахівець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось через таки де****ів і руйнуються будинки, бо вважають якщо не заборонено-то значить можна. А те в якому стані оті перекриття їм до лампочки.
Відповісти
Сам зруйнував, то хай сам і розбирається.
Чи може йому хтось ще повинен все зробити?
Відповісти
В мене на першому поверсі магазин зробили, повибивали стіни, то в мене тріщини через стіну пішли що долоню можна просунути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні