--> Луцька міська рада розірвала договір з найбільшим перевізником | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька міська рада розірвала договір з найбільшим перевізником

0
9
Луцька міська рада розірвала договір з найбільшим перевізником
Луцька міськрада розірвала дві угоди з перевізником «Санрайз», через те, що перевізник не виконує умов договорів на перевезення, зокрема, на рейси виходить надто мало автобусів.

Про це пише Захід Нет.

Рішення про розірвання договорів з підприємством «Санрайз» члени виконкому підтримали у середу, 20 жовтня. Зазначається, що з 5 листопада перевізник більше не обслуговуватиме маршрути №1 та №10. За словами начальника управління транспорту Віктора Главічка, з квітня по жовтень роботу перевізника ретельно перевіряли. За результатами перевірки, на рейси виходять не всі автобуси.

Відомо, що на рейсі №10 в середньому працюють лише 60% автобусів. На маршрут №8 виїжджають 70% автобусів, на маршрут №1 – 81%. Також за шість місяців лучани передали 41 скаргу на роботу перевізника. Найбільше скаржились на маршрут №1, через невиконання розкладу руху та відсутність автобусів.

«Я пропоную проявити хребет і скасувати угоди по цих маршрутах. Треба подивитись, можливо, будуть бажаючі працювати краще», – зазначив член виконкому Олександр Серватович.

Депутати запропонували розірвати угоди на обслуговування маршрутів №1 та №10 з 5 листопада 2021 року. За проголосували одноголосно всі 15 членів виконкому.

Відомо, що «Санрайз» був одним з найбільших приватних перевізників Луцька. Підприємство обслуговувало маршрути 1, 2, 8, 10, 22, 22А. Тепер у нього залишиться лише 2, 8, 22 та 22А.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні