--> Булочки чи повноцінні страви: як харчуються українські школярі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Булочки чи повноцінні страви: як харчуються українські школярі

0
5
Булочки чи повноцінні страви: як харчуються українські школярі
В Україні, ще в травні був представлений план заходів з реформування системи шкільного харчування. Більш корисне 4-тижневе меню для школярів включає 160 страв. Проте школярі вважають, що їм краще купувати булочки у буфеті.

Про це пише Апостроф.

Відомо, що 53% школярів щодня харчуються в шкільній їдальні, а 50% учнів не роблять це постійно через те, що їм не подобається меню. Ще 22% не їдять в їдальні через те, що це занадто дорого для їх батьків.

При цьому в їдальнях школярі вибирають котлети, випічку, м'ясні вироби та картопляне пюре. Найчастіше на їх тарілках залишаються не з'їденими каша, супи і овочі.

ВІдомо, що у шкільній їдальні діти найчастіше купують кондитерські вироби як без крему, так і з кремом. До цього раціону входять і сосиски.

Ще 67% дітей беруть з собою перекус з дому. Найчастіше це фрукти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні