Ледве відірвав руку: 14-річного підлітка домофон вдарив струмом

1
-1
Ледве відірвав руку: 14-річного підлітка домофон вдарив струмом
У Тернополі 14-річного хлопця домофон вдарив струмом, після чого підлітка почало трясти і він не міг відірвати руки від кнопки пристрою та поруччя.

Про це пише Захід Нет.

Подія трапилася 19 жовтня о 21:36. Бригада швидкої виїжджала до 14-річного пацієнта, якого вдарило струмом. Хлопець розповідає, він натиснув кнопку домофона на вхідних дверях, одночасно схопившись за мокрі металеві поручні.

Зі слів медиків швидкої, хлопець після того, як доторкнувся до кнопки домофону одразу ж відчув сильний біль в лівій руці, тремор і ледве відірвав руку від металевого поручня, за яке тримався, коли натискав пристрій.

«Пацієнта, ураженого електрострумом, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню», – розповідають медики.

ВІдомо, що зараз з підлітком все добре. Йому зробили усі необхідні аналізи, а після того перевели з реанімації в звичайну палату. В лікарні він пробуде ще кілька днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Двері металеві фактично заземлені, корпус домофона металевий, наглухо прикручений до дверей. Чому не спрацював захист, не згоріли запобіжники? Щось при монтажу домофона "нахімічили".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні