--> Група компаній Tolk презентувала Tolkове тарифне меню для бізнесу* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Група компаній Tolk презентувала Tolkове тарифне меню для бізнесу*

0
-4
Група компаній Tolk презентувала Tolkове тарифне меню для бізнесу*
Унікальне тарифне меню для бізнес-споживачів презентувала в Києві під час Міжнародного енергетичного бізнес-форуму «5Е» Група компаній Tolk. У форумі взяли участь більше сотні компаній, що працюють у напрямах енергетики, електротехніки, енергоефективності, екології та енергоресурсів. Пропозиція від Групи містить не лише цінові позиції, а й пропозицію індивідуального підходу та супроводу кожного клієнта.

Учасникам форуму було презентовано унікальне тарифне меню з шести «страв», яке дозволяє споживачу самостійно визначитися з обранням тарифу, що підходить саме для його бізнесу.

«Аналогів таких пропозицій, які розробила група компаній Tolk, на ринку немає. Наше завдання наразі таке: зробити з групи Tolk відкритого постачальника, що може кастомізувати пропозиції для клієнтів», − підкреслив СЕО групи компаній Tolk Володимир Крупко.

Ознайомитися з Tolkовим тарифним меню можна за посиланнямі: https://tolk.ua/ua/elektroenergia-dla-biznesa/

Слоган «Tolk − постачальник Вашого комфорту» – це не просто слова, це цілий світ комфортного енергоефективного управління», – відзначила під час бізнес-форуму директорка ТОВ «Августа» Ірина Береснєва. – В очах сотень тисяч наших споживачів Tolk – це постачання електроенергії та газу разом із постачанням вдосконалених рішень, швидким розв'язанням питань різної складності та всеосяжним задоволенням потреб наших споживачів. Ми формуємо цінності саме з точки зору клієнта, розуміючи споживача так, як він розуміє свої потреби сам», – додала Ірина.

Як відзначила під час форуму голова ГС «Енергетичний союз» Ольга Тагієва, для стабільної роботи промислового підприємства потрібний стабільний бізнес-партнер на енергетичному ринку. Сьогодні, обираючи постачальника електричної енергії, споживач хоче отримати не лише справедливу ціну, але й надійний ресурс, а також сервісну, юридичну та фінансову підтримку. Працює новий ринок і нові правила, які вимагають професійних рішень. Тому споживачі потребують відповідального енергетичного бізнес-партнера.

Для довідки

Група компаній Tolk, яку створили ТОВ «Августа», ТОВ «Закарпаттяенергозбут» та ТОВ «Волиньелектрозбут», сьогодні займає 8-ме місце серед понад 700 постачальників енергоресурсів в Україні. Це більше 860 000 клієнтів з об’ємом річного споживання близько 3,3 млрд кВт⋅год.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні