На Волині у храмі організували навчання для жінок

0
8
На Волині у храмі організували навчання для жінок
У Федосіївському храмі розпочали навчання для парафіянок. Про це повідомляють на сторінці Волинської єпархії Православної Церкви України.

Курс вивчення Біблії назвали "Мудрість Матері". Воно проходить у храмі Святителя Феодосія Чернігівського Луцька на вулиці Володимирська, 70.

За словами настоятеля парафії протоієрея Петро Стеблина, зініціювала навчання парафіянка Наталія Райниш. Вона раніше допомагала в недільній школі.

У храмі створили інформаційний простір для дівчат та жінок, який допоможе зрозуміти цінності сімейного життя та отримати духовну підтримку, зокрема, щодо дітонародження.

Заняття на парафії є регулярними й відвідати їх може кожен охочий. Звернутися за детальнішою інформацією можна до отця Петра за телефоном: (099) 645-47-32.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні