--> Адресу не розголошують: у Луцьку відкрили «кризову кімнату» для жертв домашнього насильства | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Адресу не розголошують: у Луцьку відкрили «кризову кімнату» для жертв домашнього насильства

0
-4
Адресу не розголошують: у Луцьку відкрили «кризову кімнату» для жертв домашнього насильства
У Луцькій територіальній громаді запрацювала "кімната кризового реагування" для осіб, які стали жертвами домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

Про це повідомили в управлінні інформаційної роботи міськради, пише Суспільне.

Задля безпеки адресу "кризової кімнати" не розголошують.

Потрапити у заклад можна, звернувшись до уповноваженого підрозділу органу Нацполіції або управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради.

У закладі позмінно будуть працювати чотири фахівці, а отримати допомогу та тимчасовий притулок зможе одночасно шестеро людей. Перебувати у закладі можна від 10 до 20 діб. Також у "кризовій кімнаті" жертвам домашнього насильства надаватимуть психологічну і юридичну допомогу.

Задля безпеки приміщення обладнали камерами відеоспостереження. Окрім кімнат відпочинку, у закладі є кабінет для фахівця-адміністратора, ванна кімната та кухня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні