Через потепління на вулиці: у Луцьку можуть призупинити опалювальний сезон

1
0
Через потепління на вулиці: у Луцьку можуть призупинити опалювальний сезон
У Луцьку на найближчі два дні синоптики очікують потепління в межах 12-17 градусів тепла, через що «Луцьктепло» може призупинити постачання тепла у місті.

Про це пише Конкурент.

«Відключати повністю ми не будемо в Луцьку, але будемо, відповідно, на температуру реагувати та подавати тепло згідно з температурним графіком. Тобто, якщо буде істотне потепління (при температурі понад 10 градусів), будемо понижувати до мінімуму параметри теплоносія, або, де це можливо, взагалі зупиняти роботу котельні», – зазначив прессекретар ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков.

За його словами, опалювальний сезон призупинятись не буде. Але якщо теплішатиме, котельні, що постачають лише тепло можуть мінімізувати свою роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто ржу, призупинити. Яке призупинити, якщо опалення досі немає? Ті будинки, які включили разом садочками та школами не беру до уваги. Совість є? Луцьк у більшості без тепла. +18 на один день, далі холод, просто нема слів(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні