--> Волинська та інші області отримають понад 4 мільярди гривень на утеплення житла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська та інші області отримають понад 4 мільярди гривень на утеплення житла

0
-15
Волинська та інші області отримають понад 4 мільярди гривень на утеплення житла
Фонд енергоефективності отримав 785 заявок від ОСББ. Орієнтовна сума грантів, що отримають ОСББ які подали заявки на участь у державній програмі «Енергодім», становитиме до 70 % вартості проєктів, або 4 076 574 гривень.

Про це пише Green Post.

Як повідомили у Фонді енергоефективності, станом 8 жовтня фонд приймав і зареєстрував 785 заявок від ОСББ. Із них: за пакетом «Легкий» — 152, за пакетом «Комплексний» — 633 заявки.

Загальна вартість енергоощадних проєктів оцінюється в 6 428 179 грн. 70 % вартості проектів буде оплачено завдяки грантам. Областями-лідерами за кількістю заявок на енергомодернізацію житла стали Волинська, Львівська та Миколаївська.

Окрім того, станом на 8 жовтня 2021 року 635 проєктів енергомодернізації будинків за програмою «Енергодім» перейшли до проєктної, імплементаційної роботи або завершальних стадій.

Загальна вартість цих проєктів становить 5,6 млрд грн. Із них за пакетом «Легкий» — 192,7 млн грн, за пакетом «Комплексний» — понад 5,4 млрд грн. «Тисячі родин у модернізованих будинках вже живуть у комфортних умовах і заощаджують кошти на сплаті комунальних послуг.

Сумарна економія енергії в модернізованих будинках становитиме понад 5 млн кВт·год/рік. Загалом уже приблизно 71 тисяча сімей стали учасниками програми «Енергодім».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні