Череп та ребра: на кладовищі для домашніх тварин знайшла людські кістки. ВІДЕО

0
26
Череп та ребра: на кладовищі для домашніх тварин знайшла людські кістки. ВІДЕО
На околиці міста Охтирка, що під Сумами, на кладовищі для домашніх тварин жителі натрапили на людські кістки. Рештки людини лежали на могилі собаки.

Про це пише Депо Суми.

Жінка проходила кладовищем для домашніх тварин та натрапила на жахливу знахідку. Череп, нижня щелепа, кістки ніг та ребра лежали поблизу імпровізованого поховання собаки. Людські рештки були забруднені землею і жінка зробила припущення, що вони пролежали в землі не один рік.

Ймовірно кістки могли належати радянському чи німецькому солдатові, які загинули поблизу Охтирки під час боїв Другої світової війни.

Проте місцеві мешканці почали обурюватися фактом існування кладовища для тварин взагалі.

«Почалося з хом'ячка, а закінчиться невідомо чим. Адже там поруч у війну оборона була і у людей це місця пошани, а у нас зайняли пів лісу могилами тварин. Кладовище для тварин є за Юр'ївським кладовищем вже давно. Цього мало було?», – написала коментаторка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
26

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні