У яких місцях категорично не можна зберігати гроші: це може призвести до бідності

2
8
У яких місцях категорично не можна зберігати гроші: це може призвести до бідності
Люди часто зберігають гроші у таких місцях, які не зовсім для цього підходять, адже не всі готові довіряти банкам чи сейфам. Купюри - це жива матерія, яка має дуже сильну енергію. Отже, неправильне їхнє зберігання в домашніх умовах може привести до бідності та зменшення грошового потоку. Про це пише "РБК-Україна".

Отже, категорично не можна зберігати гроші у скляних банках

Звичка зберігати гроші в скляних банках може призвести до біди. Не варто класти їх саме у цю посудину, адже там вони лежать пом'яті та у безладді, а це призводить до накопичення негативної енергії. Там гроші не дихають, та втрачають свою силу, що призводить до зменшення грошового потоку.

Друге місце, де не можна зберігати гроші - біля дверей

Біля вхідних дверей теж не варто тримати купюри. Зокрема, у ящиках, на поличці для ключів, та у тумбочках біля входу. При такому зберіганні вони будуть регулярно зникати з сім'ї та нести негатив, оскільки грошам буде некомфортно.

Третє заборонне місце - це під матрацом

Наші предки часто хованкою для грошей вибирали матраци, або поруч з ліжком. Ці місця створені для відпочинку, а не для зберігання коштів. Гроші в прямому сенсі будуть "спати", грошовий потік почне гальмувати, й змусити їх ворушитися буде дуже складно.

Четверте місце це - книги

Дехто має звичку зберігати гроші між сторінками паперових книг. Але утримайтеся від цього, або ж уважно дивіться, у яку книгу ви поклали купюри. Якщо це драматичний роман, то грошам це зашкодить. Гроші можна покласти тільки в позитивну, та добру книгу, що допоможе збільшити достаток і навіть подвоїти ваші заощадження.

П'яте заборонене місце - це тіснота

Не зберігайте купюри скрученими, перев'язані гумкою. Гроші не люблять тісноту, замість позитивного накопичення вони починають накопичувати негатив. Це може призвести до страйку стосовно їх власника і зниження грошового потоку в будинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автор начитався фен-шуїв.
Відповісти
Дурні жарти коли немає грошей
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні