Локація для дітей з обмеженими фізичними можливостями: у Луцьку відкрили урбан-парк

1
3
Локація для дітей з обмеженими фізичними можливостями: у Луцьку відкрили урбан-парк
На проспекті Молоді у Луцьку відкрили урбан-парк «Молодіжний». Це — спортивно-ігрова локація, де відпочити та зарядитись енергією і позитивом можуть діти різного віку. Він поділений на три зони — для найменших дітлахів, зону стріт-воркауту та скейт-парк. Також є локація для діток з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради, пише Волинь Online.

У дитячій зоні є ігровий будиночок, розвиваючі панелі та каруселі. Старші діти зможуть тут погратися на гойдалках, балансирі, півкулях та пагорбах, а також стрибати на батутах.

Зона воркауту призначена для юнаків, що прагнуть розвиватись фізично, а скейт-парк для любителів їзди на скейтбодах, роликах, самокатах та велосипедах типу BMX.

«Дякую своїм колегам за ідею облаштування урбан-парку. Ми думали: що розмістити на цьому місці? І та активність, кількість дітей, підлітків і юнаків, які весело та змістовно проводять тут свій час показують, що ця ініціатива була вдалою. Ті діти, що займаються тут щодня, незважаючи на осінь, переконують, що необхідно будувати такі урбан-парки і в інших частинах нашого міста. Переконаний, що цим і займатимемось в подальшому», – заявив мер міста Ігор Поліщук.

Зробити сучасний парк для молоді нашого міста — таке завдання стояло перед проектантами та виконавцями робіт. І вони з ним впорались на відмінно. Головне завдання тепер – берегти обладнання та здоров’я дітей, які тут активно проводитимуть дозвілля. Ну а прерогатива батьків — слідкувати чи одягнули їх юні екстремали шолом та засоби захисту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все зашибісь - тільки від тих скейтодромів такий грохіт стоїть, що люди самі зруйнують ці новшества. Або хай переробляють, або хай забирають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні