Хотів показати іграшки: 4-річнна дитина викликала поліцію

0
2
Хотів показати іграшки: 4-річнна дитина викликала поліцію
У Новій Зеландії чотирирічний хлопчик зателефонував у поліцію і попросив співробітників приїхати до нього додому, щоб похвалитися перед ними своїми новими іграшками.

Про це пише Сrimezone.

За даними видання, малюк скористався тим, що батьки відволіклися, і поспілкувався з оператором. Проте під кінець розмови тато звернув увагу, що його смартфон пропав, забрав у нього гаджет і сказав, що дзвінок був зроблений помилково.

«Приходьте подивитися на мої іграшки», - сказав хлопчик жінці-оператору.

Та сприйняла дзвінок з усією серйозністю, вислухала дитину і відправила наряд за адресою, який продиктував малюк. Правоохоронці, які прибули за викликом, оцінили його іграшки і сказали, що вони дійсно класні.

Вони, в свою чергу, показали йому патрульну машину, а також провели з хлопчиком бесіду, пояснивши, в яких випадках необхідно набирати телефон служби порятунку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні