--> Відомий актор на зйомках випадково застрелив операторку українського походження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий актор на зйомках випадково застрелив операторку українського походження

2
14
Відомий актор на зйомках випадково застрелив операторку українського походження
Відомий американський актор Алек Болдуін під час зйомок фільму у Нью-Мексико випадково вбив оператора. Він вистрілив з реквізитного пістолета, який повинен був бути заряджений холостими патронами. Внаслідок вистрілу померла оператор, та отримав поранення режисер. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Трагедія трапилася на знімальному майданчику незалежного художнього фільму "Раст", на ранчо Бонанза-Крік, на південь від Санта-Фе.

За інформацією офісу шерифа, на знімальному майданчику від пострілів актора, який виконує головну роль, постраждали двоє людей.

42-річна Галина Хатчинс, оператор-постановник українського походження, була відправлена ​​до лікарні на гелікоптері, проте вона померла.

48-річного режисера Джоел Соуза відвезли на машині швидкої допомоги, він перебуває у критичному стані.

Болдуін добровільно прийшов і дав свідчення поліцейським, його відпустили, не висунувши жодних звинувачень.

За словами представника Болдуіна, нещасний випадок стався через пропуски запалювання гвинтівки з холостими патронами.

Поліція розслідує інцидент, зйомки фільму призупинено.



Загибла Галина Хатчинс була родом з України, вона виросла на військовій базі за Полярним колом. Жінка вивчала журналістику в Києві й кіно в Лос-Анджелесі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що робили бойові набої на знімальному майданчику?
Відповісти
Водки! Водки мені стократно! На жаль, на банковій в палацах довго я бухав бо трикратно пенсії в людей покрав і буду красти, допоки мене обісрато-буйного неадеквата зеленського успішно на кол дупою не посадите з повідрубуваними руками трикратно крадущими пенсії в в людей!!!!!!!!!!!!.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні