Секретні коди для Айфона

0
2
Секретні коди для Айфона
В iPhone присутні секретні коди, які відкривають доступ до прихованих функцій. Всі коди вводяться через інтерфейс набору номера і підтверджуються кнопкою виклику.

Про це пише Портелтеле.

Якщо перед номером, який ви хочете набрати ввести код *67, телефон абонента не зможе визначити номер того, хто телефонує

Для того щоб подивитися потужність сигналу стільникового зв’язку, необхідно набрати комбінацію *3001#12345#. Відкриється спеціальне меню, в якому можна буде побачити потужність, з якою працюють антени смартфона. Також через набір символів *#06# можна отримати IMEI – міжнародний ідентифікатор мобільного обладнання, унікальний номер кожного телефону.

Описані комбінації працюють у всіх версіях iOS.

Автори кодів кажуть, що більшості користувачів ці секретні коди можуть здатися швидше інтригуючими, ніж потрібними, проте деякі насправді приносять користь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні